csütörtök, szeptember 17, 2009

zsidos? en nem zsidos vagyok, hanem pink floydos

Megint lopok egy kicsit, miert ne, ha valaki jobban le tudja irni, mint en:

"Jobbosnak lenni [...] nem politikai áramlat, nem gazdasági elv, sem a polgári erények rajongói köre, azok ugyanis látványosan és büntetlenül meghághatók. Ez leginkább pszichózis. Alapfokú, ismeretterjesztő szociológiakönyvek modellje, ahol egyeseknek kék karszalagot adunk, és pusztán ezzel elérjük, hogy összetartsanak, sőt a karszalag nélküliekkel szembeforduljanak.

Karszalagot pedig az kap, aki nyíltan deklarálja, hogy a Fideszre szavaz. Aki nincs velünk, az meg ellenünk van. Aki a párt nyilvánvaló hazugságait, tévedéseit és hibáit észrevételezi (és nem abban az irányban, hogy túl puhák az ellenséggel), az ellenség.

[...] az igazi aljanép, a lepedék meg úgy működik, hogy aki nincs velünk, az zsidó. (Ha véletlenül mégsem, akkor „zsidós viselkedésű”, tehát mégis.)"

Nemreg sajat boromon tapasztalhattam: Molly blogjan megkaptuk ismeretlenektol, hogy ha nem zsidok, akkor zsidosak vagyunk, ezutan nem sokkal egy ismerosunk orditotta a telefonba, hogy o biztosan tudja am, hogy en zsido vagyok, es ezert jo, hogy most eppen nem elek Magyarorszagon. Ja, a vezeteknevembol szurte le, amely egyebkent egy onmagaban jelentessel biro magyar szo, de nem is ez a lenyeg.
De nezzuk tovabb:

"A jobboldaliságot alapvetően giccsek gyűjteménye határozza meg, ha ez Amerika lenne, akkor a Hot Topicban megvehetnék a kiegészítőket egységcsomagban, ahogy az emós gyerekek a sminkkészletet. Egy kis revizionizmus, nacionalista bizsuk, kommunistázás, gyűlölet. Semmi komoly, nem kell belőle vizsgázni ahhoz, hogy befogadjanak, lehetsz akár síkhülye is. Ha tudsz komcsizni, jó arc vagy. Ha zsidózol is, akkor egy ajtóval odébb vagy jó arc, viszont ott mást tényleg nem várnak el. És ami még generálszószként belepi az egészet, az a vallás. Aminek szintén megvannak az olcsón beszerezhető felvarrói, nem kell mondjuk betartani a szexuáletikát, vagy templomba vánszorogni hetente, esetleg jót cselekedni, irgalmasnak lenni, meg ezek az uncsi formaságok. Az egyházak még viszonylag drágán mérik a keresztény identitást. A néppárti verzióban már Istent se kell szeretni, elég, ha utálod az ateistákat. Az könnyebb.
[...]

Ezek viszont arról óhajtanak rendelkezni, milyennek kellene lenni ahhoz, hogy egyáltalán emberszámba vegyenek. [...] Ez térítő vallás, és az olyannal nem jó egy társasházban lakni, főleg ha ő a főbérlő. Az olcsón osztott önbecsülés miatt rengeteg köztük a primitív indulatember, aki legfeljebb kettőig bír számolni, aki el sem tud képzelni más lehetőséget, mint hogy velük vagy, illetve az ellenség zsoldjában állsz."

meg tobb itt: http://w.blog.hu/2009/09/17/aki_nem_lep_egyszerre_3

4 megjegyzés:

Molly írta...

ejmár, a nevedet nyilvánvalóan magyarítottad, atta zsidaja

marci írta...

francba, lebuktam...

akkor most mar bevallhatom, hogy igen, en iranyitom az izraeli haverokkal a vilaggazdasagot, kezemben a "financtoke", en vagyok a valsag oka is (de persze jol meggazdagodtam rajta), es a mostani "cionista szocialista kormanyban" is vannak kapcsolataim.

el kellett mondanom, nem birtam tovabb magamban tartani.

birkaster írta...

Az a bajom, hogy azt az ismerőst senki nem vágja pofán, hogy "idefigyeljél kisfijam, egyrészt mi a faszom az a zsidós, másrészt meg ne zsidózzál, a hogy anyád nem vert szájon."

Mert ugye mi, a béketűrő libsik, nem vágunk vissza soha, ráhagyjuk, hogy ejj, ostoba majom az ilyen, majd elkussol. de nem kussol el, mert karszalagja van és az neki hatalmat jelent.
Sajnos ha van, valami, ami "zsidós", akkor ez, hogy mindenki lehajtott fejjel tűri, hogy beszóljanak neki azért, mert nem tartozik "oda".

Na, nem döhöngök, lehet, hogy az olaszok néha seggfejek, de néha megfordul a fejemben, hogy jobb nektek ott.

molly írta...

marci azt kifelejtette a történetből, hogy a bizonyos ismerősünk azért zsidózta le (illetve később elképesztő hangnemben gyalázta), mert elég keményen beszólt az illető zsidózós-holocaust tagadó szövegére. a vita vége az lett, hogy rohadt zsidók lettünk,illetve "nagy szerencse, hogy eltakarodtunk Magyarországról" (egyébként szerintem is)és még a családunk is kártékony, már eddig is sokat ártott a világnak.
egyébként ez is annyira tipikus: ha indulatosan védesz egy csoportot, mert baromira eleged van belőle, hogy eszetlen módon, gusztustalanul gyalázzák, akkor nyilvánvaló, hogy te magad is a csoporthoz tartozol: magyarországon ha egy politikus elmegy melegfelvonulásra, akkor automatikusan rohadt buzi lesz, ha megemlékezik a holocaustról, akkor büdös zsidó. hányni kell.